head

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΙΖΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ

  1. Πρόσκληση για ένα ξένο τουρίστα και voucher (από ξενοδοχείο ή τουριστικό γραφείο στη Ρωσία). Μπορούν να σταλούν με Fax ή E-mail.
  2. Έντυπο (συμπληρώνεται στο Προξενείο ή στο ταξιδιωτικό γραφείο).
  3. Διαβατήριο εξωτερικού (πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για 6 μήνες, μετά από την ημερομηνία λήξης της βίζας).
  4. 1 έγχρωμη φωτογραφία (3,5*4,5)
  5. Νοσηλευτική ασφάλεια (medical insurance) 2€ για κάθε μέρα παραμονής στη Ρωσία.
  6. Τιμή:
    35€ σε 7 εργάσιμες μέρες
    70€ σε 4 εργάσιμες μέρες

Η τουριστική βίζα μπορεί να εκδοθεί και πιο σύντομα, αλλά το κόστος της αυξάνεται.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να υποβληθούν από το ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Γενικό Προξενείο της Ρωσίας των Αθηνών ή στο Γενικό Προξενείο της Ρωσίας της Θεσσαλονίκης για να εκδοθεί η βίζα.

Εφόσον τα δικαιολογητικά κατατεθούν στο Επίτιμο Προξενείο της Ρωσίας Κρήτης και Δωδεκανήσων τότε πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 10€ για έξοδα αποστολής των δικαιολογητικών προς το Προξενείο της Αθήνας.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για παιδιά.
Η βίζα αυτή ισχύει για ένα μήνα και για μια είσοδο στη χώρα.

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε; Μοιραστείτε το!  

   
 

Leave a Comment

Besucherzahler russian girl
счетчик для сайта